Español
México
Entrar a su cuenta
Consejo de Terralivro.com
Libros parecidos
Más, otros libros, que pueden ser muy parecidos a este:
Herramientas de búsqueda
Libros recomendados
Novedades
Publicidad
FILTRO
- 0 Resultados
precio mínimo: 9,45 €, precio máximo: 15,95 €, precio promedio: 11,08 €
La Memòria De Les Formigues (Ara MINI) - Iolanda Batallé Prats
Libro agotado
(*)
Iolanda Batallé Prats:
La Memòria De Les Formigues (Ara MINI) - libro nuevo

ISBN: 8493905534

[SR: 308942], Tapa blanda, [EAN: 9788493905538], Ara Llibres,SCCL, Ara Llibres,SCCL, Libro, [PU: Ara Llibres,SCCL], Ara Llibres,SCCL, Entendre millor el sentit de tot plegat i explicar el món a la seva filla. Aix. és el que fa la Joana mentre neteja la platja amb un tractor, recollint secrets que li porta el mar i omplint amb notes el quadern de la seva vida. La màgia de la infància, la dolça amargor de l'adolescència, les ganes de menjar-se el món abans dels trenta anys i els periples de la vida laboral són alguns dels records que el mar li regala. Una novel.la que desperta sensacions i records d'una càrrega i una força indescriptibles, viva i complexa com la vida mateixa. Iolanda Batallé Prats (Barcelona, 1971) ha viscut a Anglaterra, a l'Argentina, al Marroc, a Sud-Àfrica, als Estats Units i al Baix Empordà. Llicenciada en filologia, periodista col.legiada i màster en direcció d'empreses, ha col.laborat en mitjans com El Observador, El Periódico, Diari de Girona, RAC1 i Com Ràdio, entre d'altres. Actualment viu a Barcelona, on treballa com a directora editorial de La Galera i professora de l'Escola d'Escriptura de l'Ateneu Barcelonès i del Màster d'Edició de la Universitat Pompeu Fabra. Recentment ha publicat el seu segon llibre, El límit exacte dels nostres cossos, a Amsterdam., 902680031, Ficción contemporánea, 902674031, Literatura y ficción, 599365031, Categorías, 599364031, Libros

Libro nuevo Amazon.es
Amazon.es
Neuware. Gastos de envío:Amazon-Produkte ab EUR 19 Versandkostenfrei in Spanien, EUR 6 für den Rest der EU.. Normalmente se despacha en 24 horas. (EUR 6.10)
Details...
(*) Libro agotado significa que este título no está disponible por el momento en alguna de las plataformas asociadas que buscamos.
La memòria de les formigues - Batallé Prats, Iolanda
Libro agotado
(*)
Batallé Prats, Iolanda:
La memòria de les formigues - Pasta blanda

ISBN: 9788493905538

[ED: Taschenbuch], [PU: Ara Mini], Entendre millor el sentit de tot plegat i explicar el món a la seva filla. Això és el que fa la Joana mentre neteja la platja amb un tractor, recollint secrets que li porta el mar i omplint amb notes el quadern de la seva vida. La màgia de la infància, la dolça amargor de ladolescència, les ganes de menjar-se el món abans dels trenta anys i els periples de la vida laboral són alguns dels records que el mar li regala. Una novella que desperta sensacions i records duna càrrega i una força indescriptibles, viva i complexa com la vida mateixa. Iolanda Batallé Prats (Barcelona, 1971) ha viscut a Anglaterra, a lArgentina, al Marroc, a Sud-Àfrica, als Estats Units i al Baix Empordà. Llicenciada en filologia, periodista collegiada i màster en direcció dempreses, ha collaborat en mitjans com El Observador, El Periódico, Diari de Girona, RAC1 i Com Ràdio, entre daltres. Actualment viu a Barcelona, on treballa com a directora editorial de La Galera i professora de lEscola dEscriptura de lAteneu Barcelonès i del Màster dEdició de la Universitat Pompeu Fabra. Recentment ha publicat el seu segon llibre, El límit exacte dels nostres cossos, a Amsterdam. Versandfertig in über 4 Wochen, [SC: 0.00], Neuware, gewerbliches Angebot

Libro nuevo Booklooker.de
buecher.de GmbH & Co. KG
Gastos de envío:Versandkostenfrei, Versand nach Deutschland (EUR 0.00)
Details...
(*) Libro agotado significa que este título no está disponible por el momento en alguna de las plataformas asociadas que buscamos.
La memoria de les formigues
Libro agotado
(*)
La memoria de les formigues - libro nuevo

ISBN: 9788493905538

La protagonista de La Memòria de les formigues és la Joana, es tracta d’una persona lluitadora i que és capaç de deixar una bona feina i de prestigi per poder viure una vida allunyada del estrés. Ara, amb l'ajut d'un tractor es dedica a netejar la sorra de platja i al mateix temps ens ofereix un retrat del seu passat i present amb imatges i reflexions extraordinàries.

Libro nuevo [ESP] Fnac.es
Bajo pedido, expedición 8-10 días Gastos de envío:más gastos de envío
Details...
(*) Libro agotado significa que este título no está disponible por el momento en alguna de las plataformas asociadas que buscamos.
La mem - Batall
Libro agotado
(*)
Batall:
La mem - libro nuevo

ISBN: 9788493905538

Entendre millor el sentit de tot plegat i explicar el m

Libro nuevo [ESP] Imosver.com
Gastos de envío:más gastos de envío
Details...
(*) Libro agotado significa que este título no está disponible por el momento en alguna de las plataformas asociadas que buscamos.

Detalles del libro
La memoria de les formigues

Entendre millor el sentit de tot plegat i explicar el món a la seva filla. Aix. és el que fa la Joana mentre neteja la platja amb un tractor, recollint secrets que li porta el mar i omplint amb notes el quadern de la seva vida. La màgia de la infància, la dolça amargor de l'adolescència, les ganes de menjar-se el món abans dels trenta anys i els periples de la vida laboral són alguns dels records que el mar li regala. Una novel.la que desperta sensacions i records d'una càrrega i una força indescriptibles, viva i complexa com la vida mateixa. Iolanda Batallé Prats (Barcelona, 1971) ha viscut a Anglaterra, a l'Argentina, al Marroc, a Sud-Àfrica, als Estats Units i al Baix Empordà. Llicenciada en filologia, periodista col.legiada i màster en direcció d'empreses, ha col.laborat en mitjans com El Observador, El Periódico, Diari de Girona, RAC1 i Com Ràdio, entre d'altres. Actualment viu a Barcelona, on treballa com a directora editorial de La Galera i professora de l'Escola d'Escriptura de l'Ateneu Barcelonès i del Màster d'Edició de la Universitat Pompeu Fabra. Recentment ha publicat el seu segon llibre, El límit exacte dels nostres cossos, a Amsterdam.

Detalles del libro - La memoria de les formigues


EAN (ISBN-13): 9788493905538
ISBN (ISBN-10): 8493905534
Tapa blanda
Editorial: Ara Mini

Libro en la base de datos desde 30.07.2014 12:47:58
Libro encontrado por última vez el 15.11.2017 11:14:23
ISBN/EAN: 8493905534

ISBN - modo de escritura alterno:
84-939055-3-4, 978-84-939055-3-8


< para archivar...
Libros relacionados