Entrar a su cuenta
Consejo de Terralivro.com
Libros parecidos
Más, otros libros, que pueden ser muy parecidos a este:
Herramientas de búsqueda
Libros recomendados
Novedades
Publicidad
Anuncio pagado
- 0 Resultados
precio mínimo: € 5,69, precio máximo: € 5,99, precio promedio: € 5,89
Inclusió digital a l'aula - Conxi López Arias, Ester Castejón Coronado, Miquel Selga Casarramona
Libro agotado
(*)
Conxi López Arias, Ester Castejón Coronado, Miquel Selga Casarramona:
Inclusió digital a l'aula - libro nuevo

12, ISBN: 9788491163060

ID: 277699788491163060

Tal com diu Mel Ainscow (2002) la inclusió és un procés sense fi per trobar millors formes de respondre a la diversitat. Tracta sobre el fet de conviure amb la diferència i d'aprendre a aprendre de la diferència. Des d'aquest punt de vista, la diferència esdevé un factor positiu i un estímul per a l'aprenentatge.Com podem els docents minimitzar les barreres a la participació i l'aprenentatge dels nostres alumnes. És una qüestió de recursos o de canvi d'estratègies. Mai com ara hem tingut tantes Tal com diu Mel Ainscow (2002) la inclusió és un procés sense fi per trobar millors formes de respondre a la diversitat. Tracta sobre el fet de conviure amb la diferència i d'aprendre a aprendre de la diferència. Des d'aquest punt de vista, la diferència esdevé un factor positiu i un estímul per a l'aprenentatge.Com podem els docents minimitzar les barreres a la participació i l'aprenentatge dels nostres alumnes. És una qüestió de recursos o de canvi d'estratègies. Mai com ara hem tingut tantes eines al nostre abast per a universalitzar i personalitzar l'aprenentatge, a què esperem? Aquest llibre pretén respondre aquestes i d'altres preguntes. La tecnologia és per sí mateixa pedagogicàment innovadora. No pas. En canvi les escoles o instituts que s'entossudeixen en ser cada dia més inclusius sí que estan immersos en la recerca de noves estratègies. La innovació educativa no els és aliena. L'objectiu d'aquest dossier és introduir un concepte molt més ampli, el de la inclusió digital, en les aules. Fa propostes concretes per promoure entre els docents l'enriquiment i el disseny d'activitats educatives de manera que donin més oportunitats d'èxit a TOTS els alumnes, sense exclusions. Aquest dossier pretén mostrar com la tecnologia es pot posar al servei d'aquest repte; vol presentar com algunes eines digitals a l'abast de tothom poden ser les grans aliades de l'escola inclusiva. El lector compromés en l'educació d'infants i adolescents trobarà en aquestes pàgines un filó d'idees i recursos per aconseguir implicar-los en el seu propi aprenentatge. Education & Teaching, Reference & Language, Inclusió digital a l'aula~~ Conxi López Arias, Ester Castejón Coronado, Miquel Selga Casarramona~~Education & Teaching~~Reference & Language~~9788491163060, CA, Inclusió digital a l'aula, Conxi López Arias, Ester Castejón Coronado, Miquel Selga Casarramona, 9788491163060, Editorial UOC, S.L., 12/15/2009, , , , Editorial UOC, S.L., 12/15/2009

Libro nuevo Kobo
E-Book zum download. Gastos de envío: EUR 0.00
Details...
(*) Libro agotado significa que este título no está disponible por el momento en alguna de las plataformas asociadas que buscamos.
Inclusió digital a l'aula - Ester; López Arias Castejón Coronado
Libro agotado
(*)
Ester; López Arias Castejón Coronado:
Inclusió digital a l'aula - libro nuevo

12, ISBN: 9788491163060

ID: 165229788491163060

Tal com diu Mel Ainscow (2002) la inclusió és un procés sense fi per trobar millors formes de respondre a la diversitat. Tracta sobre el fet de conviure amb la diferència i d'aprendre a aprendre de la diferència. Des d'aquest punt de vista, la diferència esdevé un factor positiu i un estímul per a l'aprenentatge.Com podem els docents minimitzar les barreres a la participació i l'aprenentatge dels nostres alumnes. És una qüestió de recursos o de canvi d'estratègies. Mai com ara hem tingut tantes Tal com diu Mel Ainscow (2002) la inclusió és un procés sense fi per trobar millors formes de respondre a la diversitat. Tracta sobre el fet de conviure amb la diferència i d'aprendre a aprendre de la diferència. Des d'aquest punt de vista, la diferència esdevé un factor positiu i un estímul per a l'aprenentatge.Com podem els docents minimitzar les barreres a la participació i l'aprenentatge dels nostres alumnes. És una qüestió de recursos o de canvi d'estratègies. Mai com ara hem tingut tantes eines al nostre abast per a universalitzar i personalitzar l'aprenentatge, a què esperem? Aquest llibre pretén respondre aquestes i d'altres preguntes. La tecnologia és per sí mateixa pedagogicàment innovadora. No pas. En canvi les escoles o instituts que s'entossudeixen en ser cada dia més inclusius sí que estan immersos en la recerca de noves estratègies. La innovació educativa no els és aliena. L'objectiu d'aquest dossier és introduir un concepte molt més ampli, el de la inclusió digital, en les aules. Fa propostes concretes per promoure entre els docents l'enriquiment i el disseny d'activitats educatives de manera que donin més oportunitats d'èxit a TOTS els alumnes, sense exclusions. Aquest dossier pretén mostrar com la tecnologia es pot posar al servei d'aquest repte; vol presentar com algunes eines digitals a l'abast de tothom poden ser les grans aliades de l'escola inclusiva. El lector compromés en l'educació d'infants i adolescents trobarà en aquestes pàgines un filó d'idees i recursos per aconseguir implicar-los en el seu propi aprenentatge. Education & Teaching, Reference & Language, Inclusió digital a l'aula~~ Ester; López Arias Castejón Coronado~~Education & Teaching~~Reference & Language~~9788491163060, ca, Inclusió digital a l'aula, Ester; López Arias Castejón Coronado, 9788491163060, EDITORIAL UOC, S.L., 12/14/2016, , , , EDITORIAL UOC, S.L., 12/14/2016

Libro nuevo Kobo
E-Book zum download. Gastos de envío: EUR 0.00
Details...
(*) Libro agotado significa que este título no está disponible por el momento en alguna de las plataformas asociadas que buscamos.
Inclusió Digital A Laula (ebook)
Libro agotado
(*)
Inclusió Digital A Laula (ebook) - libro nuevo

2002, ISBN: 9788491163060

ID: 4847250

Tal Com Diu Mel Ainscow (2002) La Inclusió És Un Procés Sense Fi Per Trobar Millors Formes De Respon, Editorial Uoc S.l.

Libro nuevo Casadellibro.com
Nr. Gastos de envío:, , zzgl. Versandkosten., más gastos de envío
Details...
(*) Libro agotado significa que este título no está disponible por el momento en alguna de las plataformas asociadas que buscamos.